

**ComActivate:** Enabling Community Action for Energy Sufficiency

## Kick-Off Meeting November 28-29, 2023 Bratislava

Link to join online: here

## AGENDA Day 1 November 28, 2023

08:55	Meeting at the Ibis Bratislava Centrum hotel lobby	
09:30 – 09:45 20 min	<ul><li>Welcome and introduction</li><li>Aims of the meeting and agenda for the day</li></ul>	Besim Nebiu Zita Kakalejcikova, NHFHI
09:45 – 10:00 15 min	Icebreaker	
10:00 – 10:20 20 min	<ul> <li>Overall presentation of project</li> <li>Project objectives, aims to be delivered, expected impacts, success monitoring, overall structure and timeline</li> </ul>	Zita Kakalejcikova, NHFHI
10:20-10:50 30 min	CINEA expectations for the project and reminders on project management Q&A	Nina Klemola, Project Advisor (CINEA)
10:50-11:10 20 min	Coffee Break	
11:10 – 11:40 30 min	<ul> <li>Details of work package WP1:</li> <li>Project management and coordination</li> <li>Overall description, detailed explanation of the tasks for the first 6 months of the project, deadlines, Q&amp;A</li> <li>Presenting the project management:         <ul> <li>General structure of the General Assembly (GA) and roles</li> </ul> </li> </ul>	Zita Kakalejcikova, NHFHI



- Project management procedures/e build strength, stability, self-reliance and shelter.

  Operational procedures of the GA

  - o Internal communication
  - o External communication and dissemination
  - Data confidentiality
  - o Quality check
  - o Risk mitigation
  - Conflict resolution

11:40 – 12:10 30 min	<ul> <li>Details of work package WP2:</li> <li>Resource centers institutionalization and sustainability</li> <li>Overall description, detailed explanation of the tasks for the first 6 months of the project, deadlines,</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Hanna Szemzo, Eva Gerohazi,MRI
12:10 – 13:10 60 min	Lunch Break	
13:10 – 13:40 30 min	<ul> <li>Details of work package WP3:</li> <li>Technical development of neighborhood roadmaps</li> <li>Overall description, detailed explanation of the tasks for the first 6 months of the project, deadlines,</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Fethi Silajdzis, Eko Invest Franziska Reute, IWO
13:40 – 14:10 30 min	<ul> <li>Details of work package WP5:</li> <li>Multistakeholder policy and investment dialogue</li> <li>Overall description, detailed explanation of the tasks for the first 6 months of the project, deadlines,</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Gyorgy Sumeghy, Elena Milanovska NHFHI
14:10 – 14:30 20 min	Coffee Break	
14:30 – 16:30 2 hours	Brainstorming discussion on budget	All project partners
15:30	Coffee break	
16:30	Closing of the day	Zita Kakalejcikova, NHFHI
18:30	Meeting at the hotel lobby	INTETTI
19:00	Dinner	Place TBD





## AGENDA Day 2 November 29, 2023

Link to join online: <u>here</u>

08:30	Meeting at the Ibis Bratislava Centrum hotel lobby and departure for the field trip	
09:00 – 12:00 3 hours max.	Field trip to Petrzalka District of Bratislava	Ing.Jan Urban (MIB), Ing. Arch. Martin Dubiny (STU)
12:00 – 13:00 60 min	Lunch break	2 d.s, (0.10)
13:00 – 13:30 30 min	<ul> <li>Details of work package WP4:</li> <li>Resource centers support services</li> <li>Overall description, detailed explanation of the tasks for the first 6 months of the project, deadlines</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Zita Kakalejcikova, Laura Palencikova NHFHI
13:30 – 14:00 30 min	<ul> <li>Details of work package WP6:</li> <li>Exploitation, replication, dissemination</li> <li>Overall description, detailed explanation of the tasks for the first 6 months of the project, deadlines</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>	Caroline Duvier, Margaux Barrett, BPIE
14:00 -14:20 20 min	Coffee Break	
14:20 – 15:10 50 min	<ul> <li>Work package WP1: Project management continuation</li> <li>Internal financial reporting and reporting to the donor</li> <li>Compliance requirements</li> <li>Discussion, Q&amp;A</li> </ul>	Zuzana Krkoskova, Monika Svetlikova, Robert Vlasic (NHFHI)
15:10-15:25 15 min	Other EU-LIFE projects:  • Discussion on synergies	Laura Palencikova, NHFHI
15:25 – 15:30	Closing the meeting	Zita Kakalejcikova